Blog

E!8 eelinfoks: Mihkel Lauk

Mul on alati häda, kui pean kuu või paar enne üritust käima välja pealkirja ja lühikese tutvustava teksti – jah ma tean mida ma rääkida plaanin ning miks see kuulajatele korda peaks minema, aga seda kokku võtta on kuramuse raske. Sama häda teisel poolel olen ma vaadates mõne ürituse tutvustust ning nähes neid üldsõnalisi tutvustusi ja vähemalt osalt mulle tundmatuid nimesid.

Järgmisel teisipäeval ehk 16.01 toimuva Eturundus! 8 jaoks tekkis mul mõte teha nüüd ehk ajal mil ettekannete sisu peaks hakkama kujunema lühikesed videod esinejatega: minut või kaks pikk ja võimalikult sisuliste viidetega miks-kuidas-millepärast-jne.

Esimese inimkatse on E!8: Mihkel Lauk.

Kommentaarid teretulnud siin või YouTube’is (mind ennekõike huvitaks sisuline pool, ehk kirjelda palun potentsiaalse huvilisena mida sa tahaksid ettekande kohta eelnevalt teada, kas meil Mihkliga õnnestus anda sulle midagi mis kvalifitseerub informatsiooniks ja kui ei, siis mis kvalifitseeruks).

ps. ma ei suuda meenutada kes konkreetselt esines etteheitega siinse RSSi osas, st miks ei ole täispostitusi — nüüd on. Sorry kõigile neile kelle RSS-lugejad seetõttu vanu postitusi uuesti täies mahus kuvavad.

Loading Facebook Comments ...

Share Your Thoughts!

Copyright ©2005-. All Rights Reserved.