Blogi

ADCE pressiteade: Barcelona 2010

9. – 10. juulil toimub Hispaanias Barcelonas juba 19-ndat korda Art Directors Club of Europe Awards, kus selgitatakse välja möödunud aasta Euroopa parimatest parimad disanitööd ning reklaamid.

Sel aastal oma 20. sünnipäeva tähistav ADC*Europe on organisatsioon, mis ühendab endas kahekümne Euroopa riigi liikmesühingud, nende seas ka meie kohaliku ADC*Estonia. ADC*Europe on võtnud oma missiooniks edendada, propageerida ja tunnustada Euroopa disaini ning reklaami, laiemalt levitada arusaama loomingulisuse ja loovuse tähtsusest.

Iga-aastane Art Directors Club of Europe Awards on sündmus, mis koondab endas parimad kohalikel konkurssidel juba auhinnatud tööd. Sel aastal osaleb üle 800 töö kokku 22 riigist.

ADC*Europe Awards zhüriidesse tulevad kokku 50 oma ala tunnustatud tegijat üle kogu Euroopa, Eestit esindavad Barcelonas Robin Gurney (Altex Marketing), Lauri Tikerpe (Taevas Ogilvy), Kärt Villmann (AD Angels) ning Dan Mikkin (Brand Manual).

Eestit esindav Robin Gurney sõnas: “Ma ei lähe Barcelonasse digitaaldisaini ja -reklaami zhürisse mitte ainult aitama lahti seletada Eesti konkursitöid, vaid kindlasti ka õppima, kuidas teha auhindu võitvaid töid ning suhtlema Euroopa loovtööstuse liidritega. Kogetust annan teada kui olen tagasi!”

Kärt Villmann lisas: “Eestist osaleb seekord 27 tööd, seega on põhjust omadele pöialt hoida. Eesmärk ju ongi Euroopa ja maailma, mitte ainult Eesti tasemel töid teha”.

Loading Facebook Comments ...

Share Your Thoughts!

Copyright ©2005-. All Rights Reserved.