Blog

Mängi mulle mahedalt

Mul on probleem. Helistan klienditeenindusse. 5 minutit klaveriklimberdamist. Või mis veel hullem – jõulumuusikat keset kevadet (jah, ka seda juhtub!). Ega see mulle just positiivselt mõju avalda. Mkm, ilmselt mitte.

Kliendi seisukohalt vaadates tahan ma oma rahu tagasi saada. Kindlustunnet. Mängige mulle midagi rahustavat, mängige mulle mahedalt.

Millal on mu tähelepanu haripunktis? Helistamise alguses, eks. Aga kasutagem seda aega siis ära, armsad turundajad. Ma ootan 5 min järjekorras ja ainus mis ma kuulen (heal juhul) on see, et ma olen järjekorras x kohal. Ja kõik. Aga kus on uudised (firma tegevusvaldkonnast võib-olla?)? Kus on eripakkumised? Ja seda kõike rahustava muusika taustal. Võib-olla saate mult isegi mõne lisakrooni kätte ja teie klienditeenindajal on ka vähem peavalu.

Vot selline natuke närviline postitus siis 🙂

Loading Facebook Comments ...

Share Your Thoughts!

Copyright ©2005-. All Rights Reserved.